Dokument

Nedan hittar du avtalsblankett för nyanslutning/medlemsansökan, utträde/överlåtelse samt föreningsstadgar.

Avtalet (PDF) kan fyllas i och signeras digitalt och mailas till info@borje.net. För att kunna fylla i och signera PDF behöver du Adobe Acrobat Reader som du kan ladda ner gratis här. Det går även bra att skriva ut, skanna och maila eller posta till adressen på avtalet.

Har du sålt din fastighet så behöver du utträda som medlem i föreningen och överlåta medlemsinsatsen till köparen av fastigheten. Köparen behöver ansöka om medlemsskap för att få tillgång till anslutningen. Utträde och medlemsansökan kan göras på ett och samma avtal.  Medlemsinsatsen regleras direkt mellan köpare och säljare.

Har du Telias gruppavtal och den inflyttande vill ta över det så ska det fyllas i på avtalet. Observera att du är betalningsansvarig för gruppavtalet under bindningstiden även om du flyttar, om inte den nye ägaren vill ta över det. Vill köparen ta över gruppavtalet så kontaktar säljaren Telia för att avsluta eventuella extratjänster, och köparen kontaktar Telia för att aktivera abonnemanget på sitt eget personnummer. Observera att hårdvaran (router och tv-box) är föreningens egendom och ska överlämnas till den nye ägaren. Det finns också möjlighet att överlåta gruppavtalet till en annan fastighet i föreningen, men då tillkommer en överlåtelseavgift på 1 000 kr.

DOKUMENT
Avtal för nyanslutning/medlemsansökan samt utträde/överlåtelse

 Stadgar (Öst)
Stadgar (Väst)

Fiber till bygden!