Nya områden i etapp 1!

På grund av stort intresse från några områden strax utanför den tidigare planerade etapp 1 av Börje-Nets utbyggnad har vi beslutat att utöka området.

För Börje-Net Öst är nu sträckningen utökad norr om väg 272 vid Åkerby. Förutom Åkerby by så är nu Sylta, Söderby, Agersta och Kättslinge med.

Sedan detta inlägg publicerades har det visat sig att Oxsätra-Åkerlännas utbyggnadsplaner och våra delvis överlappar. De har bland annat haft informationsmöte och delat ut lappar i Jumkil med omnejd, där de nämnt Börje-Nets planer för en etapp 2, dock utan att ta kontakt med oss. Vi har nu kommit överens om att nästa vecka träffas och diskutera gränsdragningen där våra respektive nät möts, så att det inte uppstår några vita fläckar. Alla ska ha fiber! Fram till dess får vi dra tillbaka att Agersta/Kättslingeingår i vår etapp 1. /Anders

För att se hela den planerade sträckningen för Öst, gå till fiberkartan.se/526 och klicka i rutan Fibernätverk.

För Börje-Net Väst har sträckningen på samma sätt utökats på andra sidan väg 72 med Västerby, ner till golfbanan och Vadbacka. Dessutom har vi fått in tillräckligt många intresseanmälningar från Läbyvadsvägen på andra sidan väg 55 för att det ska löna sig att gå även dit:
20150221_fiberkartan_syd_nyttomr_600

För att se hela den planerade sträckningen för Öst, gå till fiberkartan.se/533 och klicka i rutan Fibernätverk.

Bor du inom den tidigare eller den nya sträckningen och inte anmält ditt intresse, gör det så fort som möjligt! Vi har satt ett takpris på 16.000 kronor för alla anslutningar inom etapp 1 – det kan bli billigare än så – och behöver namn, fastighetsbeteckning, adress, epostadress och telefonnummer för att notera intresseanmälan. Mejla till intresse@borje.net.

Anslutningsavtal till de som redan anmält sig i de nya områdena är på väg ut!

Bor du fortfarande strax utanför etapp 1 kan du också passa på att anmäla ditt intresse. Tillräckligt många kan leda till ytterligare en mindre utökning – även om vi måste sätta stopp nån gång.

/Anders Nyman, Börje-Net


Publicerat

i

av

Etiketter: