Hjälp med grävning på tomt

För dig som tillhör Börje-Net Väst ska du ha skarvat ihop och grävt ned fiberslang på din tomt fram till huset, och satt upp utomhusdosan, senast 31 juli (datumet är nu framflyttat en månad från sista juni).

För dig som vill ha hjälp med ingrävning kommer vi vecka 26 och 27 (22 juni till 3 juli) ha kedjegrävaren tillgänglig. Vill du ha grävhjälp, hör av dig till gravning@borje.net snarast!

Kedjegrävaren lämpar sig till gräsmattor med småsten. Tomter med mycket sten under gräsmattan kan dock inte kedjegrävaren ta. I dessa fall får ni ta kontakt med Energigrävarna.

Kedjegrävaren kostar 700kr/+moms per påbörjad timme. Är det ingen sten i marken brukar en timme räcka. Vi gräver och lägger slang. Ni krattar igen!

Viktigt att ni snarast hör av er om ingrävning så vi kan planera. Vi kommer att prioritera medlemmar i Börje-Net Väst, men tillhör du Öst kan du ändå höra av dig så ser vi om det finns tid över.

Mejla gravning@borje.net och ange namn, adress, fastighetsbeteckning och möjliga/önskade tider, så återkommer vi!

P.S. Slang och varningsnät, liksom skarvkopplingar, finns på Idrottsgården i Börje. Utomhusdosan finns att hämta hos Anders Nyman på Tiby 210 (i regel hemma både under dag- och kvällstid).Här finns även slang och varningsnät. För instruktioner, se https://www.borje.net/infor-installation/


Publicerat

i

av

Etiketter: