Gruppavtal

Gruppavtal innebär att föreningen tecknat avtal med Telia om att köpa ett antal abonnemang i klump. Tack vare mängden får vi en kraftig paketrabatt. Priset är också fast under hela avtalstiden. Nackdelen är att föreningen binder sig att köpa abonnemangen under en längre tid. Det är också föreningen som fakturerar de medlemmar som valt gruppavtal, vilket vi gör per kvartal i förskott. Vi tar också 40 kronor i faktureringsavgift, lägre om du väljer autogiro.

Gruppavtal kan bara tecknas av privatpersoner, inte näringsidkare. Däremot är det inget som hindrar dig som privatperson att teckna flera gruppavtal, exempelvis om du har ett extra hus du hyr ut.

Just nu – fram till 23/10 2018 – finns en möjlighet att nyteckna gruppavtal som medlem i föreningen. Kontakta anders@borje.net vid intresse!

I Telias gruppavtal ingår:
– 100/100 Mbit/s internetabonnemang (100 Mbit/s i både ned- och uppladdningshastighet).
– Telia Digital-tv med kanalpaket Lagom (fn 28 kanaler).
– Telia Bredbandstelefoni.
Kostnad: 349 kronor per månad (ord. pris 738 kr)
Bindningstid: 60 månader
Inträdesavgift: 0 kronor
Trådlös router med teleutgång samt digitalbox till tv:n ingår

Till varje paket kan du lägga till valfria uppgraderingar, som faktureras direkt av leverantören (se Telias hemsida). Fler tv-boxar kan köpas till, Telias Play+-app ingår. TV-tjänsterna kan användas på fem samtidiga enheter utan extra månadskostnad.

Två uppgraderingar skiljer sig från priserna på Telias hemsida. Den som vill ha tv-paketet Stor får betala 329 kronor extra i månaden. Dens om vill uppgradera bredbandet till 250/100 Mbit/s får betala 99 kronor extra.

2 reaktion på “Gruppavtal”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *