Gruppavtal

Gruppavtal innebär att föreningen tecknar avtal med Telia om att köpa ett antal abonnemang i klump. Tack vare mängden får vi en kraftig paketrabatt. Priset är också fast – utan höjningar – under hela löptiden på fem år. Det är föreningen som fakturerar de medlemmar som valt gruppavtalet.

Gruppavtal kan bara tecknas av privatpersoner, inte näringsidkare. Däremot är det inget som hindrar dig som privatperson att teckna flera gruppavtal, exempelvis om du har ett extra hus du hyr ut.

Fram till 14/5 2020 har vi öppet för nyteckning av gruppavtalet!
Du som är medlem i en färdig etapp av Börje-Net – och inte redan har ett gruppavtal – kan beställa gruppavtalet med startdatum 2020-07-01.
Du som tillhör Krycklinge-etappen – som är under byggnation – beställer gruppavtalet utan fast startdatum. I slutet av maj kommer du få veta när under perioden mellan 2020-07-01 och 2020-12-01 vi tror att din anslutning är klar. Du betalar givetvis inget förrän abonnemanget är i drift.
Du som tillhör Skuttunge-etappen kan inte teckna detta abonnemang, utan får ett annat erbjudande längre fram.

Du laddar ner anslutningsblanketten här >>. Skriv ut, skriv under och scanna/fota och mejla till avtal@borje.net, alternativt snigelposta till Börje-Net, Tiby 210, 75592 UPPSALA.
Kontakta anders@borje.net vid frågor!

I Telias gruppavtal ingår:
– 100/100 Mbit/s internetabonnemang (100 Mbit/s i både ned- och uppladdningshastighet).
– Telia Digital-tv med kanalpaket Lagom (fn 22 kanaler varav 18 playkanaler).
– Telia Bredbandstelefoni.
Kostnad: 349 kronor per månad (ord. pris 778 kr)
Trådlös router med telefonutgång samt digitalbox till tv:n ingår (ord 2298 kr).
Löptid: 60 månader
Bindningstid: 24+24+12 månader
Inträdesavgift: 0 kronor
Fakturaperiod: Per kvartal i förskott
Fakturaavgift: 35 kronor vid pappersfaktura, 15 kronor vid epostfaktura

Till varje paket kan du lägga till valfria uppgraderingar, som faktureras direkt av leverantören (se Telias hemsida). TV-tjänsten kan ses på upp till fem enheter samtidigt utan extra kostnad, både via tv-boxar (kan köpas till), Apple-TV eller Telias Play-app för mobilen.

Två uppgraderingar skiljer sig från priserna på Telias hemsida. Den som vill ha tv-paketet Stor får betala 329 kronor extra i månaden. Den om vill uppgradera bredbandet till 250/100 Mbit/s får betala 99 kronor extra.

2 reaktioner på ”Gruppavtal”

  1. Vi vill ha Gruppavtal med Telia. Tar det på Autogiro . MVH Kenneth Jakobsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fiber till bygden!