Sista september måste vi veta!

Nu drar det ihop sig! Senast sista september måste vi lämna en lista på anslutna fastigheter och medlemmar till vår kommunikationsoperatör.

Det innebär att vi måste ha in underskrivna avtal från alla som vill vara med senast den dagen – är ni inte med då blir ni utan fiber.

>> Fortfarande saknas ett 20-tal utskickade avtal! <<

Inom ett par dagar kommer vi även mejla ut en blankett där du väljer mellan gruppavtal, öppet nät, eller vilande abonnemang. Den måste vi också ha tillbaka senast 30/9. Mer information om gruppavtal och övriga val kommer inom kort på hemsida och i mejl!

Ni som grävt klart på egen tomt och monterat utedosan enligt instruktion – ni vet väl att ni måste rapportera detta också så att vi kan stryka er i listan? Mejla anders@borje.net, eller ring om ni har frågor!

Deadline för det som är ditt eget ansvar som medlem – grävning på egen tomt och utedosan – var i Börje-Net Väst  1/9, och för Öst 30/9. Kom ihåg att vi är en ideell ekonomisk förening där alla medlemmar sitter i samma båt. Behöver någon av dina grannar hjälp och du har möjlighet – ge dem en hjälpande hand!