Alla avtal inne!

borjenetavtal
Idag har vi skickat in uppgifterna på totalt 526 medlemmar och 606 anslutningar till vår kommunikationsoperatör, för registerhållningen inför nätets start.

Det innebär också att från och med nu kommer det kosta 10.000 kronor extra för nya intresserade att ansluta sig till Börje-Net.

Just nu håller vi på med den sista grävningen. De stora maskinerna har redan lämnat, och kvar är lite småjobb och tryckningar under vägar, för att få ihop nätet. Vi planerar att börja blåsa in fiber i tomrören med start nästa vecka.

Har du inte rapporterat att du är klar med grävning på egen tomt och montering av utedosan? Gör det omedelbart till anders@borje.net. Har du redan rapporterat det behöver du inte göra det igen.

3 reaktioner på ”Alla avtal inne!”

  1. Vad är det som gör att kostnaden blir 10.000kr dyrare att ansluta sig i efterhand?

    1. Styrelsens beslut. Bakgrunden är att de som kommer med nu i efterhand inte är med och finansierar nätets uppbyggnad. Hade vi sagt att det kommer kosta samma låga som i framtiden som nu hade säkert hälften avvaktat – och då hade det inte blivit nåt nät alls… /Anders

      1. Sen är det naturligtvis så att det är dyrare att lägga till folk i efterhand än att ta alla på en och samma gång. Kommer det någon som bor långt bort och som kräver grävning så får denne naturligtvis stå för grävkostnaden också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *